مقدمه ای بر گیاهان داروئی

در طی سالیان متوالی استفاده از گیاهان دارویی به عنوان داروی طبیعی در برخی از بیماری ها تنها طریق درمان محسوب می شد و نیز از مواد موجود درآن در صنعت دارواستفاده می کردند . با گذشت زمان برتعدادداروهای گیاهی افزوده شدو زمینه کاربرد آن نیز افزایش یافت. پی بردن به ارزش بهداشتی این گیاهان و کشف مواد جدید مثل هورمونها.موادغیرمیکروبی مواد ضد ویروسی وضد تومور در گیاهان دارویی به پیشرفت طب گیاهی کمک فراوانی کرده است. موادموثر در داروهای گیاهی به دلیل همراه بودنشان با یکدیگر پیوسته از عامل بیولوژیکی برخوردارند.

تاریخچه گیاهان داروئی

گیاه شناسی در ایران قبل از اسلام نیز سابقه طولانی دارد. در اوستا بارها (اورورو بیشه زو) به معنی گیاه درمانی راستایش کرده اند. واژه اورورو به معنی گیاه فرشته نگهبان امرتات (امرداد) است که خود یکی از امشاسپندان و کمال جاودانگی است که در اوستا آمده است. پزشکان ایرانی از صدها گیاه و رسنتی درمان بخش آگاه بودند و آن ها را مقدس می شمردند. 30 نوع از این گیاهان . مقدس ترین بودند و نمادی از نام روزهای سی گانه یک ماه به شمار می آمدند برای نمونه نام روز آذر که نماد گیاهی آن دراوستا (اثرگون) نام دارد . نوعی گل همیشه بهار است که دم کرده آن محرک سلسه اعصاب است و برای رفع خستگی استفاده می شده است. نام (دارو) نیز از ریشه واژه ایرانی (دار) به معنی درخت است و در زبان پهلوی به (داروگ) تغییر شکل یافته است.واژه انگلیسی و فرانسوی drug  را از همین ریشه فارسی ساخته اند.

دوره های آموزش گیاهان داروئی و داروهای گیاهی

کارگاه یک روزه مزاج شناسی

قیمت اصلی: 1,500,000 تومان بود.قیمت فعلی: 300,000 تومان.
کارگاه مزاج شناسی جهت آشنایی شما با رشته مزاج شناسی می باشد . مزاج شناسی کاملا کاربردی جهت افرادی که در زمینه عطاری مشغول به فعالیت می باشند .

پکیج عطاری

20,000,000 تومان
افراد با گذراندن این دوره میتوانند جهت دریافت پروانه کسب عطاری اقدام نمایند این دوره شامل دو دوره شناخت گیاهان

کرم سازی گیاهی سطح یک

3,500,000 تومان
کرم سازی مقدماتی : مرطوب کننده .  آبرسان . ضد چروک . ضد آفتاب .  ضد لک .  ضد جوش

فروشنده گیاهان داروئی( شناخت گیاهان)

قیمت اصلی: 6,400,000 تومان بود.قیمت فعلی: 5,400,000 تومان.
آموزش شناخت گیاهان داروئی با مدرک فنی و حرفه ای مورد نیاز پروانه کسب عطاری

فرم ثبت نام شرکت در دوره های گیاهان داروئی